Cepeškrāsnī cepts puķkāposts ir dārzenis, kurā ir daudz olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu. Šī recepte ir īsts atradums tiem, kuri seko savai figūrai.
Cepeškrāsnī cepts puķkāposts
Sastāvdaļas:
1 puķkāposts
1 ēdamkarote augu eļļas
300 ml grieķu jogurta
sula no viena citrona
1 ēdamkarote ķimeņu
2 daiviņas ķiploka
1 tējkarote karija
2 tējkarotes jūras sāls
1 tējkarote maltu melno piparu
Kā gatavot:
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem un ieziež pannu ar eļļu.
2. Rūpīgi nomazgā puķkāpostu.
3. Lielā traukā sajauc jogurtu ar sasmalcinātu ķiploku, citronu sulu un garšvielām.
4. Puķkāpostu apviļā pagatavotajā marinādē.
5. Liek cepties cepeškrāsnī uz 30-40 minūtēm.
Lasi arī: Allas Pugačovas mīļāko salātu recepte ar gurķiem
Lieliski sader ar grieķu salātiem.
Recepte no Takprosto.cc
Avots: